Бізнес гостинності



У сучасному світі, що тоне у бурхливому вирі урбанізації, навіть найбільш завзятому бізнесмену час від часу хочеться забути про важливі ділові зустрічі, переговори та постійні телефонні дзвінки. Навіть найсильніші світу цього прагнуть якісно відпочити та провести час зі своєю родиною. Зазвичай вони хочуть покинути тісні міські стіни, галасливі вулиці та опинитися десь у мальовничому, а головне – спокійному місці, серед первозданної природи. І саме тоді любителі непосильної розумової праці із задоволенням їдуть до «Мальованки».


«Мальованка» знаходиться на околиці стародавнього волинського лісу в селі Дубище Рожищенського району Волинської області. Кожен гість, що прибув до «Мальованки», в першу чергу чекає, аби всі його забаганки були виконані. Однак для однієї людини, втомленої робочими буднями, відпочинок – це можливість поспати і не бачити надокучливих людей, не дотримуватися жорсткого розпорядку дня, забути про щоденники та календарі, просто побути наодинці з сім’єю. Для іншого – це нові враження, нові люди, можливість нових знайомств та дотик до нових сторін життя. На «Мальованці» створено такі умови. Саме тут ви забудете про гамір міських вулиць та зможете насолодитися тишею.
Приїжджаючи до «Мальованки», ділові люди бажають відпочити не тільки фізично, а й морально. Відпочинок на «Мальованці» - це душевний відпочинок. Адже саме тут можна провести час з родиною, поспілкуватися з дітьми на лоні природи, насолоджуватися перлинами «живої» музики, що лунає в урочистих залах, та куштувати смаковинні страви національної української кухні. Кількість найменувань страв настільки велика, що навіть найзатятіші гурмани обов’язково знайдуть собі щось до смаку. У першу чергу радимо скуштувати печеню по-домашньому, яєчню з салом, вареники з картоплею з вишкварками, деруни по-селянськи, що готуються нашим шеф-кухарем тільки з продуктів найвищої якості. Можемо запевнити, що такої смакоти Ви ще не куштували!
Для наших відвідувачів є дуже важливим те, що мультиформатність «Мальованки» дозволяє насолоджуватися не тільки спокійним відпочинком. Якщо Ви прихильник активного відпочинку, Ви можете відчути припливи адреналіну, випробовуючи свої сили у пейнтболі. І для цього Вам зовсім не доведеться шукати якісь розважальні заклади деінде, витрачаючи при цьому багато часу та сил. Клієнти, які прагнуть зав’язати нові знайомства, розширити середовище спілкування, ми пропонуємо відвідати етнофестиваль, який відбувається щороку у червні. Під час фестивалю Ви можете не тільки якісно відпочити, а й відчути справжній колорит етнічної музики, адже серед учасників фестивалю є багато місцевих груп, що славляться своєрідним виконанням істинно української музики.


«Мальованка» - куточок відпочинку, що дійсно створений для людей. Крім гарного сервісу, приємних пережитих моментів та емоцій, наші відпочиваючі ще довго згадують волинські пейзажі: високі трави, дзеркально чисту воду швидкоплинної річки Стир та, звісно, віковий сосновий ліс. Саме тут можна відновити свої життєві сили, повернути душевний спокій та набратися енергії для подальшого досягнення цілей. "Мальованка" - місце, де можна набути душевного і фізичного спокою!

Немає коментарів:

Дописати коментар